Over Dentallas

Van origine is Dentallas Tandtechniek een specialistisch framelaboratorium, dat enkel frames leverde aan tandtechnische laboratoria, tandprothetici en tandartsen. In de loop van de jaren is Dentallas Tandtechniek uitgegroeid tot een full-service prothese-, frame- en kroon- & brugwerklaboratorium dat gevestigd is in Albergen.

Dentallas Tandtechniek is werkzaam in de regio Almelo, Hengelo, Enschede, Tubbergen, Ootmarsum, Borne, Harbrinkhoek, Geesteren, Zenderen, Saasveld en Weerselo. Daarnaast maken wij gebruik van Aalberts Service waardoor wij kunnen leveren door heel Nederland.

Dentallas
Tandtechniek

Van origine is Dentallas Tandtechniek een tandtechnisch laboratorium, dat enkel frames leverde aan tandtechnische laboratoria, tandprothetici en tandartsen. In de loop van de jaren is Dentallas Tandtechniek uitgegroeid tot een full-service prothese-, frame- en kroon- & brugwerklaboratorium dat gevestigd is in Albergen. Aan het laboratorium zijn twaalf techniekers verbonden, die al vele jaren ervaring hebben in het vak.

Ontwikkeling

De ontwikkelingen binnen de tandtechniek worden op de voet gevolgd en alle werkzaamheden worden door ons op uiterst professionele wijze verricht. Wij ontwerpen en vervaardigen, in opdracht van tandartsen, tandprothetici, tandtechnische laboratoria en patiënten door heel Nederland, kwalitatief hoogwaardige tandtechnische werkstukken uiteenlopend van alleen framegedeeltes tot gebitsprotheses en kroon- & brugwerk in de breedste zin van het woord.

Kunnen wij u helpen of heeft u een vraag?
Neem contact met ons op
Top
Wij openen binnenkort onze tandartsenpraktijk! Bekijk hier de website: tc-albergen.nl