Over ons

Over ons

Van origine is Dentallas Tandtechniek een specialistisch framelaboratorium, dat enkel frames leverde aan tandtechnische laboratoria, tandprothetici en tandartsen. In de loop van de jaren is Dentallas Tandtechniek uitgegroeid tot een full-service prothese-, frame- en kroon- & brugwerklaboratorium dat gevestigd is in Albergen. Uw tandtechnische partner waar kwaliteit voorop staat!
Wat ooit begon in de schuur is uitgegroeid tot een prachtig tandtechnisch bedrijf waarbij “teamwork en kwaliteit” iedere dag de boventoon voeren en waar gewerkt wordt met de modernste technieken.

Dentallas Tandtechniek is werkzaam in de regio Almelo, Hengelo, Enschede, Tubbergen, Ootmarsum, Borne, Harbrinkhoek, Maria Parochie, Geesteren, Zenderen, Saasveld, Reutum, Denekamp, Tilligte, Zenderen, Almelo, Hengelo, Wierden, Borne, Oldenzaal en Weerselo. Daarnaast maken wij gebruik van Aalberts Service waardoor wij kunnen leveren door heel Nederland.

Dentallas Albergen, al ruim 15 jaar een begrip in Twente!

Over Ons  Dentallas Tandtechniek

Van origine is Dentallas Tandtechniek een tandtechnisch laboratorium, dat enkel frames leverde aan tandtechnische laboratoria, tandprothetici en tandartsen. In de loop van de jaren is Dentallas Tandtechniek uitgegroeid tot een full-service prothese-, frame- en kroon- & brugwerklaboratorium dat gevestigd is in Albergen. Aan het laboratorium zijn vijftien techniekers verbonden, die al vele jaren ervaring hebben in het vak. Alle vijftien medewerkers zijn gediplomeerde vakmensen die iedere dag hun werk met veel passie doen en altijd de hoogste kwaliteit willen leveren.

Ontwikkeling

De ontwikkelingen binnen de tandtechniek worden op de voet gevolgd en alle werkzaamheden worden door ons op uiterst professionele wijze verricht. Er wordt gewerkt conform de nieuwste methodieken waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste materialen. Wij ontwerpen en vervaardigen, in opdracht van tandartsen, tandprothetici, tandtechnische laboratoria en patiënten door heel Nederland, kwalitatief hoogwaardige tandtechnische werkstukken uiteenlopend van alleen framegedeeltes tot gebitsprotheses en kroon- & brugwerk in de breedste zin van het woord.
Dentallas Tandtechniek beschikt over een eigen Cad-Cam afdeling. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste software. Wilt u in contact komen met één van onze gespecialiseerde medewerkers neem dan gerust contact met ons op. Vrijblijvend langskomen voor een kopje koffie kan natuurlijk ook!

Kunnen wij u helpen of heeft u een vraag?
Neem contact met ons op
Top
Onze tandartsenpraktijk is geopend! Bekijk hier de website: tc-albergen.nl