Reparaties

Reparaties

Kunstgebit gebroken of een tand uit uw gebitsprothese? Ook wanneer uw kunstgebit gebroken is tijdens het weekend!

Indien uw kunstgebit gebroken is, wilt u natuurlijk snel geholpen worden. Bij Dentallas Tandtechniek kunnen wij uw gebitsprothese waar een barst in zit direct repararen. Wanneer er een tand uit uw kunstgebit is geknapt of een tand of kies is afgebroken, is dit ook direct te repareren. Alle voorkomende kleuren en vormen van tanden en kiezen voor een gebitsprothese hebben wij voorradig.

Een gebroken kunstgebit of een tand uit uw prothese is natuurlijk extra vervelend in het weekend. Bij ons kunt u in het weekend telefonisch een afspraak maken om uw gebarsten kunstgebit of tand te laten repareren. U kunt direct bij ons terecht, zonder verwijzing van de tandarts.

WAT ZIJN DE KOSTEN
VAN EEN GEBROKEN KUNSTGEBIT OF EEN TAND UIT UW PROTHESE?

Een kunstgebit reparatie aan uw volledige kunstgebit wordt grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. In de meeste gevallen is dit 90%. De kosten van een gedeeltelijke kunstgebit reparatie, zoals een plaatje of een frameprothese wordt niet vanuit de basisverzekering vergoed. De vergoeding hiervan is afhankelijk van het aanvullende verzekeringspakket dat u heeft. Dit geldt ook voor een afgebroken tand of kies. Wij adviseren daarom dit altijd goed na te vragen bij uw zorgverzekering, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Kunnen wij u helpen of heeft u een vraag?
Neem contact met ons op
Top
Wij openen binnenkort onze tandartsenpraktijk! Bekijk hier de website: tc-albergen.nl