Reparatie kunstgebit & opvullingen

REPARATIE & OPVULLEN GEBITSPROTHESE

Een reparatie, barst of een tand uit uw gebitsprothese? Uw kunstgebitreparatie wordt snel en professioneel herstelt. In de meeste gevallen is de breuk in de gebitsprothese of kapotte tand met anderhalf uur herstelt.

Indien uw kunstgebit gebroken is, wilt u natuurlijk snel geholpen worden. Bij Dentallas Tandtechniek kunnen wij uw gebitsprothese waar een barst in zit direct repararen. Wanneer er een tand uit uw kunstgebit is geknapt of een tand of kies is afgebroken van uw gebitsprothese, is dit ook direct te repareren. Alle voorkomende kleuren en vormen van tanden en kiezen voor een gebitsprothese hebben wij voorradig.

Bij ons kunt u doordeweeks telefonisch een afspraak maken om uw gebarsten kunstgebit, breuk of tand te laten repareren. U kunt direct bij ons terecht, zonder verwijzing van de tandarts. Meestal kunt u wachten onder het genot van een kopje koffie terwijl onze technici uw kunstgebit repareren.
Ook voor het opvullen van uw kunstgebit (rebasen) kunt u bij ons terecht.
Telefonisch een afspraak maken is hiervoor noodzakelijk.

Niemand wil onzeker zijn over het gebit. Veelal ontstaat een reparatie, breuk of kapotte tand door een val of slijtage. Indien u het gevoel heeft dat uw gebroken kunstgebit komt door slijtage, vraag dan gerust aan onze behandelaars vrijblijvend en gratis advies.

WAT ZIJN DE KOSTEN
VAN EEN REPARATIE, GEBROKEN KUNSTGEBIT OF EEN TAND UIT UW PROTHESE?

Een kunstgebit reparatie aan uw volledige kunstgebit wordt grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. In de meeste gevallen is dit 90%. De kosten van een gedeeltelijke kunstgebit reparatie, zoals een plaatje of een frameprothese wordt niet vanuit de basisverzekering vergoed. De vergoeding hiervan is afhankelijk van het aanvullende verzekeringspakket dat u heeft. Dit geldt ook voor een afgebroken tand, kies of barst. Wij adviseren in het geval van een breuk dit altijd goed na te vragen bij uw zorgverzekering, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Kunnen wij u helpen of heeft u een vraag?
Neem contact met ons op
Top
Onze tandartsenpraktijk is geopend! Bekijk hier de website: tc-albergen.nl