Professional

diensten

Klinisch prothese technicus

Dentallas Tandtechniek heeft een eigen klinisch prothese technicus in huis. De kpt’er kan van grote waarde zijn voor uw praktijk voor het aanmeten van een gebitsprothese, al dan niet op implantaten gedragen. Zijn jarenlange klinische ervaring zorgt ervoor dat u desgewenst gebruik kunt maken van deze dienst. Een tandtechnisch laboratorium dat met u meedenkt!

Reparatieservice

Een gebitsprothese gaat doorgaans kapot op een ongewenst moment. Als tandtechnisch laboratorium streven wij er daarom naar om het kunstgebit dezelfde dag te repareren. Indien er in het weekend onverhoopt een gebitsprothese van uw patiënt gerepareerd moet worden, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Dentallas Tandtechniek biedt als tandtechnische laboratorium een unieke service door uw patiënt ook op zaterdag of zondag voort te helpen.

Bezorgservice

Dentallas Tandtechniek levert al jaren tandtechnische werkstukken door heel Nederland. Hiervoor maken wij gebruik van onze eigen routedienst die bestaat uit meerdere wagens en Aalberts service. Mocht u meer informatie willen of wilt u in contact komen met één van de medewerkers van ons tandtechnische laboratorium, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een tandtechnische partner die met u meedenkt!

Volledige prothese of kunstgebit

Kwaliteit = vakmanschap x enthousiasme. In opdracht van tandartsen door heel Nederland vervaardigen wij kwalitatief hoogwaardige gebitsprotheses.
Lees meer

Frame-
prothese

In opdracht van tandartsen, tandprothetici en tandtechnische laboratoria door heel Nederland ontwerpen, maken en repareren wij kwalitatief hoogwaardige frameprotheses.
Lees meer

Digitale frames

Als tandtechnisch framelaboratorium beschikt Dentallas Tandtechniek over een eigen Cad-Cam afdeling.
Lees meer

Gedeeltelijk
Kunstgebit

Indien een aantal van de eigen tanden en/of kiezen verloren is gegaan, kan door ons een gedeeltelijk kunstgebit vervaardigd worden.
Lees meer

kronen
& bruggen

Dentallas Tandtechniek levert kronen en bruggen van hoge kwaliteit. Deze worden vervaardigd door middel van de modernste technieken.
Lees meer

Kunnen wij u helpen of heeft u een vraag?
Neem contact met ons op
Top
Onze tandartsenpraktijk is geopend! Bekijk hier de website: tc-albergen.nl