Tanden bleken

Tanden bleken

Een stralend en wit gebit d.m.v. professioneel tanden bleken is populair en de vraag om bleekbehandelingen is de laatste jaren daarom ook significant gestegen. Steeds meer mensen kiezen er voor om hun tanden en kiezen een paar tinten witter te maken.
Door koffie, thee en andere voeding kan het glazuur door de jaren heen verkleuren. Vullingen en eventuele gaatjes worden dan zichtbaarder. In dat geval is tanden bleken een goede optie. De tanden worden enkele tinten lichter en krijgen weer meer de natuurlijke kleur van vroeger.

Goed overleggen met uw tandarts is de beste manier om de bleekresultaten te krijgen die u graag wilt. Uw tandarts weet alles over uw mondgezondheid en kan u adviseren welke methode voor u de beste resultaten oplevert, binnen een tijdsperiode die voor u werkt. Uw tandarts kan u ook uitleggen hoe het bleekproces verloopt, kan uw vooruitgang bewaken en kan inspelen op eventuele overgevoeligheid die zich tijdens de behandeling voordoet.

Tanden bleken met slechts 1 afspraak

Middels Opalescense wordt er gebruik gemaakt van een verantwoorde bleekmethode om uw tanden enkele kleurtinten lichter te maken. U behoudt uw eigen natuurlijke lach, uw gebit wordt alleen opgefrist.
Klinische studies onderstrepen dat Opalescence een veilige, effectieve tandenbleekmethode is, geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. Ook jarenlange verkleuring door voedings- en geneesmiddelen is in één behandeling te verhelpen. Overleg met uw tandarts of uw gebit zich leent voor een Opalescence behandeling.

Het uiteindelijke resultaat wordt voor een groot deel bepaald door de basiskleur van uw tand. Afhankelijk van uw eet- en drinkgewoonten kunnen uw tanden na één tot drie jaar weer iets verkleuren. Ook roken en mondhygiëne hebben invloed op de kleur van uw tanden. U kunt de behandeling gerust om de paar jaar herhalen om de kleur van uw tanden weer wat op te frissen. Het is belangrijk om uw tanden minstens twee keer per dag te poetsen, regelmatig te stokeren of te ragen en de mondhygiënist te bezoeken voor preventieve controle.

Waarom Opalescence

Maak een afspraak met uw tandarts en krijg de stralende witte lach waarvan u altijd al gedroomd heeft!

  • Opalescence tandenbleekgel bevat PF (kaliumnitraat en fluoride), die helpen de gezondheid van het glazuur te behouden gedurende het bleek proces.
  • Voorkomt uitdroging en kleur terugval.
  • Opalescence PF thuisbleeksysteem bevat 10% of 16% carbamide peroxide met een prettige mint smaak, of in een smaakloze variant.
  • Overdag of in de nacht te dragen.
  • Plakkerig viskeuze gel die niet migreert naar het tandvlees.
Kunnen wij u helpen of heeft u een vraag?
Neem contact met ons op
Top
Onze tandartsenpraktijk is geopend! Bekijk hier de website: tc-albergen.nl