Volledige gebitsprothese

Volledige gebitsprothese

Kwaliteit = vakmanschap x enthousiasme. Dit levert een bijzonder mooi kunstgebit op! In opdracht van tandartsen door heel Nederland vervaardigen wij kwalitatief hoogwaardige gebitsprotheses. Bij dit proces komt meer kijken dan alleen de ‘’knowhow’’. Materiaalkeuzes en communicatie met de behandelaar zijn ook belangrijke aspecten om tot een esthetisch en functioneel eindresultaat te komen. Als tandtechnisch laboratorium leveren wij louter een volledig kunstgebit af waarin A-materialen verwerkt zijn. Niet alleen tijdens het afmaken van een volledige gebitsprothese, maar ook tijdens de pasfase wordt een volledige gebitsprothese voorzien van wortelcontouren welke individueel met wax zijn ingekleurd.
Op deze manier krijgt het geheel een natuurlijk effect en is een volledige gebitsprothese een lust voor het oog!

Wilt u meer informatie over de volledige gebitsprothese én de unieke workflow van Dentallas Tandtechniek, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dentallas Tandtechniek maakt gebruik van Aalberts Service waardoor wij kunnen leveren door heel Nederland.

Waar wij ons in onderscheiden:

  • Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van Vita en Candulor Physiostar NFC+ elementen. Desgewenst is een andere elementkeuze uiteraard ook mogelijk.
  • Onze protheses worden gegoten met Lucitone High Impact (HIPA) kunststof. Na het gietproces worden deze gedurende twaalf uur onder druk gezet om restmonomeren te minimaliseren.
  • Gedeeltelijke gebitsprotheses worden te allen tijde afgeleverd op het originele model of op een duplicaatmodel uit siliconen.
  • De gebitsprotheses, in welke vorm dan ook, worden ader-vrij vervaardigd, om allergische reacties zo veel mogelijk te voorkomen.
  • Voor implantaat- en combinatiewerkstukken worden uitsluitend originele onderdelen gebruikt, geen replica’s.

Een volledige gebitsprothese, klikgebit of gedeeltelijke prothese in welke vorm dan ook kan desgewenst individueel worden ingekleurd. Voordeel hiervan is dat het geheel vele malen natuurlijker oogt. Een plezier om te plaatsen!

Door middel van intern opgestelde kwaliteitsvoorwaarden en dubbele interne controle wordt een hoogwaardige volledige gebitsprothese gewaarborgd.

Wilt u meer informatie dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kunnen wij u helpen of heeft u een vraag?
Neem contact met ons op
Top
Onze tandartsenpraktijk is geopend! Bekijk hier de website: tc-albergen.nl