Frameprothese

Een frameprothese

Een frameprothese als bijzonder ambacht. In opdracht van tandartsen, tandprothetici en tandtechnische laboratoria door heel Nederland ontwerpen, maken en repareren wij kwalitatief hoogwaardige frameprotheses al dan niet digitaal. Als specialistisch framelaboratorium leveren wij door heel Nederland.

Maatwerk

Het maken van een tandtechnisch frame is maatwerk. Alles moet perfect aansluiten bij de rest van het gebit en de kaak. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om frameprotheses te maken, waar de drager geen hinder van ondervindt. Wij denken met u mee en voor ieder probleem vinden wij een passende oplossing.

Vitallium 2000

Een frameprothese wordt gegoten met de computergestuurde vacuum-drukgietmachine Bego Nautilus MC. De legering die wij hierbij gebruiken, is Vitallium 2000. Vitallium 2000 is de norm voor een frameprothese van topkwaliteit. Onze Vitallium frames hebben bovendien een perfecte pasvorm en esthetiek.

Voordelen

  • Het is biocompatibel;
  • Het geeft een gladder oppervlak dat zijn glans behoudt en vorming van tandplak tegengaat;
  • Het zorgt voor slankere en lichtere frameprotheses;
  • Het is voortreffelijk te verwerken en heeft een hoge breukvastheid;
  • Het geeft een gewaarborgde duurzaamheid;
  • Het is functioneel;
  • Het geeft een perfecte pasvorm; het is esthetisch zeer fraai.

Aanpassing of reparatie

Reparaties en uitbreidingen aan een frame worden uitgevoerd door middel van laserlastechniek. Een nieuw gegoten deel wordt aan een bestaande frameprothese gelast. Een soldeerplaats wordt hiermee voorkomen. De las heeft dezelfde sterkte als het oorspronkelijk gegoten materiaal omdat het een homogene verbinding betreft.

Vakmanschap

Het maken van een frame laat u natuurlijk over aan een gedreven en ervaren vakman. Wij werken secuur, kostenbewust en hanteren altijd de voorgeschreven kwaliteitsnormen, ook wanneer de frameprothese eigenlijk gisteren al klaar had moeten zijn. Het belangrijkste is dat de drager van de frameprothese een kwalitatief hoogstaand en mooi product krijgt, dat geheel naar zijn of haar tevredenheid én die van de tandarts of tandprotheticus is.

Kunnen wij u helpen of heeft u een vraag?
Neem contact met ons op
Top
Onze tandartsenpraktijk is geopend! Bekijk hier de website: tc-albergen.nl